Nikmati Hari Jadi yang Istimewa dengan Diskaun RM10 Bagi Godiva Soft Serve


01.01.2026 – 31.12.2026

Lokasi cawangan:

  • Godiva, Tingkat 2, SkyAvenue
  • Reruai Godiva, Tingkat 1, SkyAvenue

Hari lahir anda adalah amat bermakna dan ia perlu diraikan dengan sesuatu yang mewah dan lazat! Sebagai ahli Genting Rewards, nikmati faedah eksklusif, iaitu diskaun sebanyak RM10 bagi aiskrim (Soft Serve) yang diperbuat dari coklat premium Belgium.

Terma dan Syarat

  1. Promosi ini hanya sah untuk ahli Genting Rewards.
  2. Ahli Genting Rewards layak untuk mendapatkan diskaun RM10 bagi menu Soft Serve sekali sahaja, hanya pada hari kelahiran mereka.
  3. Promosi ini hanya sah di cawangan Godiva, Tingkat 2, SkyAvenue atau Reruai Godiva, Tingkat 1, SkyAvenue sahaja.
  4. Ahli mesti menunjukkan kad Genting Rewards atau kod QR di dalam Aplikasi RWG dan Kad Pengenalan/pasport semasa pembayaran untuk menikmati promosi ini.
  5. Tawaran ini tidak boleh digabungkan dengan promosi-promosi lain. Tawaran ini juga tidak boleh dilanjutkan, dipindah milik, atau ditukar dengan wang tunai, kredit atau item lain-lain secara sebahagian atau penuh.
  6. Pihak pengurusan berhak untuk menambah atau meminda promosi pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.