Penanaman Alam Semula Jadi Si Kecil (Nature’s Little Planters)


Tanam semangat menanam anak-anak anda semasa mereka masih muda dan berkembang maju - program ini sesuai untuk kanak-kanak di bawah 12 tahun dan ia juga peluang terbaik untuk mereka mempelajari dan menggunakan pengetahuan penanaman benih!

Sila ambil perhatian bahawa tempahan untuk program Penanaman Alam Semula Jadi Si Kecil (Nature's Little Planters) ditutup pada jam 8 pagi setiap hari dengan slot masa terhad.

Lokasi: Resorts World Awana
Jadual Program: Setiap Jumaat & Sabtu dari 4petang - 6petang
Kadar Program: RM37 seorang kanak-kanak

Agenda Program:

 • Semasa ketibaan, sila tunjukkan pengesahan anda di kaunter Penerimaan Tetamu di Resorts World Awana.
 • Sila berkumpul di Resorts World Awana kaunter Penerimaan Tetamu 10 minit sebelum program bermula dan tunggu kira-kira 15 minit untuk taklimat.
 • Kanak-kanak akan dibawa ke lawatan ladang hidroponik kami selama 10-15 minit, di mana mereka akan belajar tentang konsep asas penanaman benih: pencahayaan, baja, benih, alatan dan peralatan.
 • Panduan program akan diteruskan dengan demonstrasi selama 10 minit mengenai penanaman benih.
 • Kanak-kanak akan meluangkan masa selama 20 minit untuk menanam pelbagai benih dengan tertakluk kepada ketersediaan benih.
 • Selepas program, anak-anak boleh membawa pulang anak benih yang telah ditanam.

 1. Semua harga disebut dalam Ringgit Malaysia (RM).
 2. Sila tempah tempat anak-anak anda untuk program ini di kaunter Penerimaan Tetamu di Resorts World Awana sebelum jam 8 pagi. Untuk pembayaran, kami menerima wang tunai sahaja.
 3. Semua peserta perlu tiba di Resorts World Awana 10 minit sebelum program bermula.
 4. Ibu bapa/penjaga perlu menandatangani Borang Penepian Indemniti. Kegagalan berbuat demikian boleh mengakibatkan peserta(-peserta) terlepas tanpa pampasan atau bayaran balik diberikan.
 5. Permintaan untuk menukar tarikh sah untuk program tidak akan dilayan.
 6. Kursus yang dibeli sama sekali tidak boleh dipindah milik, bukan untuk dijual atau ditukar dan tidak boleh dikembalikan dalam apa jua keadaan, termasuk faktor luaran di luar kawalan munasabah kami (cth. jerebu, cuaca buruk, tindakan kerajaan, tindakan Tuhan, rusuhan atau mogok) dan akan batal jika diubah, rosak atau diusik.
 7. Sekiranya operasi program dihalang atau mungkin dihalang disebabkan oleh cuaca buruk, gangguan bekalan elektrik, bencana alam lain, gangguan fungsi infrastruktur, atau sebab lain yang mana Pengurusan tidak boleh bertanggungjawab, operasi mungkin digantung atau tempoh kursus boleh dikurangkan. Pihak Pengurusan berhak untuk membatalkan atau menangguhkan tanpa bayaran balik atau pampasan.
 8. Pihak Pengurusan berhak untuk:
  • Memerlukan maklumat tambahan atau bukti identiti daripada anda untuk menebus kursus,
  • Dan menafikan pengesahan anda jika anda melanggar Terma dan Syarat ini atau jika, pada pendapat munasabah kami, transaksi itu dianggap sebagai penipuan.
 9. Pihak Pengurusan berhak untuk menyemak dan menyemak Terma dan Syarat ini tanpa notis terlebih dahulu.
 10. Tiada kelewatan atau kegagalan pihak kami dalam melaksanakan apa-apa hak, kuasa atau remedi di bawah Terma & Syarat ini akan beroperasi sebagai penepian hak, kuasa atau remedi tersebut.
 11. Terma & Syarat ini akan ditadbir oleh dan ditafsirkan oleh undang-undang Malaysia, dan anda dengan ini bersetuju untuk tunduk kepada bidang kuasa eksklusif mahkamah Malaysia.
 12. Jika terdapat sebarang percanggahan atau percanggahan antara versi Bahasa Inggeris dan versi bahasa lain Terma & Syarat ini, versi Bahasa Inggeris akan diutamakan.
 13. Hak imej: Dengan menyertai program ini, peserta bersetuju untuk menggunakan fotografi/videografi yang diambil semasa pengalaman untuk tujuan promosi di tapak web dan/atau platform media sosial yang berkaitan.
 14. Terma dan Syarat operasi lain mungkin dikenakan.