AYU Awana

 

Terletak di dalam hutan hujan purba yang sejuk dan subur di Genting Highlands, 3000 kaki dari paras laut di Awana Hotel, Ayu membuat penampilan sulungnya di Malaysia. Sama ada anda berjiwa seni, muzik kerohanian atau cintakan alam semula jadi, luangkan masa anda hujung minggu disini.

Restoran baharu dan ruang istirahat di tepi kolam mempamerkan menu smokehouse & gril istimewa, hidangan serantau, hidangan yang menyihatkan dan senarai koktel yang pelbagai.

Ikuti @ayuawana di Instagram dan ‘LIKE’ laman Facebook Ayu Awana.

Ahad-Khamis 7 pagi-11 malam
Jumaat-Sabtu 7 pagi-12 malam

Ulang Tahun ke-37 Resorts World Awana - Promosi Ayu Awana
01.06.2023 - 31.07.2023 
12 tengah hari - 3 petang (Sabtu dan Ahad)

Nikmati makan tengah hari di tepi kolam renang di Ayu Awana yang menyajikan daging panggang, sayur-sayuran dan makanan laut yang disediakan secara atas permintaan. Dimasak perlahan di atas pit barbeku dengan resipi istimewa kami yang dicipta khas oleh chef eksekutif dalaman kami, ia pastinya akan menjadi sebuah pengalaman kulinari berharga buat seisi keluarga!

Dari 1.06.2023 - 31.07.2023, dapatkan diskaun sebanyak 37% untuk The Ayu Awana Brunch Club di Ayu Awana. Tawaran ini sah untuk makanan sahaja.Tersedia untuk pembelian dalam talian sahaja. Terma & syarat dikenakan.

Terma & Syarat

  • Tempahan boleh dibuat sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum jam 11:59 malam.
  • Pengesahan promosi adalah tertakluk pada ketersediaan.
  • Tawaran ini sah pada tarikh tersedia yang dinyatakan dan tidak boleh ditukar dengan wang tunai.
  • Tiada bayaran balik akan dikenakan jika tempahan dibatalkan atau tidak digunakan.
  • Pihak Pengurusan berhak untuk mengubah, meminda, memadam atau menambah syarat ini atau menarik balik pakej pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.

TEMPAH SEKARANG